Categorii
Sănătate

Mini proiector cu LED HDpro – 640×360 HDMI USB pentru telefon și tabletă

MINI PROJEKTOR
VERSIUNE NOUĂ ACTUALIZATĂ !!! ACUM CU LUMINOZITATE DE 1000 LUMENI !!!


👍 Ușor, cu dimensiuni de buzunar și simplu de transportat peste tot
👍 Urmăriți filmele și serialele preferate cum n-ai mai făcut-o niciodată
👍 Conectivitate simplă și la îndemână, cu mai multe surse video!!

Acest MINI PROIECTOR CU LED HD+ recenzie vă va ajuta să înțelegeți principalele avantaje și dezavantaje ale utilizării dispozitivului, precum și să decideți dacă ar trebui să îl cumpărați. Am încercat să ne facem cea mai obiectivă opinie despre produs, bazându-ne nu doar pe recenzii de pe Internet, ci și pe MINI PROIECTOR CU LED HD+ experienta personala. Dorim să vă avertizăm imediat că nu vindem acest produs, așa că dacă sunteți interesat de posibilitatea de a cumpăra un proiector, vă rugăm să contactați direct vânzătorul folosind link-ul indicat în descriere.

Mini proiector cu LED HDpro – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Popularitatea proiectoarelor LED a crescut semnificativ în ultimii ani. Mulți oameni aleg această opțiune pentru dispozitivele multimedia pentru casă și birou, deoarece va extinde semnificativ posibilitățile de aplicare. În loc de televizoare grele și voluminoase, este mult mai ușor să iei cu tine la prezentare un proiector mic și compact, care va proiecta o imagine pe aproape orice suprafață. Astăzi există o mare varietate de modele pe piață, de la ieftin la scump, de la mic și compact la profesional și mare. Alegerea unei opțiuni potrivite depinde, în primul rând, de nevoile pentru care urmează să o folosești. Dacă sunteți în căutarea unui proiector mic și ieftin pentru dormitorul dvs. sau camera copilului, MINI PROIECTOR CU LED HD+ este perfect pentru asta.

Modelul a devenit principalul bestseller din 2022. Tehnologia de iluminare de fundal LED asigură transferul imaginilor de înaltă calitate pe orice suprafață verticală (perete, pânză etc.) cu o rezoluție de 640×360. Desigur, aceasta nu este cea mai mare cifră, dar, în general, este suficient să vizionezi serialul tău preferat sau desenele animate pentru copii. Raportul de contrast merită o atenție specială. În acest dispozitiv este 800:1 (HDpro). Dar principalul lucru pentru care toți cumpărătorii îl apreciază sunt dimensiunile sale minimaliste – 44x46x45 mm. Cu o greutate de 600 de grame MINI PROIECTOR CU LED HDPRO, se potrivește cu ușurință în buzunar sau în geantă, astfel încât să-l poți lua cu tine atunci când călătorești, la birou sau oriunde te duci. Tehnologia de conectivitate Bluetooth/HDMI facilitează conectarea proiectorului la orice dispozitiv: computer, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Tehnologia T-LED folosită aici vă permite să difuzați o imagine dinamică de înaltă calitate cu o furie de 1000 de lumeni către proiecție. Producătorul susține că lămpile LED încorporate în dispozitiv sunt proiectate pentru mai mult de 50.000 de ore de utilizare. Dispozitivul este alimentat de un cablu USB, are o mufă pentru căști încorporată și un număr mare de setări pentru a obține cea mai clară și mai luminoasă imagine. Rezolvarea problemei dvs. poate fi ușoară și fără stres.

Avantaje:

 • Convenabil și mic MINI PROIECTOR CU LED HD+.
 • Calitate ridicată de construcție a carcasei.
 • Posibilitati multimedia largi.
 • Imagine HDPro de înaltă calitate.
 • La MINI PROIECTOR CU LED HD+ preț de câteva ori mai ieftin decât modelele profesionale.
 • Poate fi folosit acasă, la birou, la hotel sau chiar în aer liber.
 • Ideal pentru o camera de copii (nu creeaza oboseala ochilor copiilor).
 • Are o telecomandă.

Dezavantaje:

 • Nu acceptă 4K.
 • Poza nu foarte luminoasă în interior cu iluminare puternică sau în aer liber în timpul zilei.
 • O extensie de 640×360 este suficientă pentru uz casnic, dar clar nu este suficientă pentru o prezentare în audiență.
 • Nu am putut găsi MINI PROIECTOR CU LED HD+ magazin unde puteți atinge și vedea produsul înainte de a cumpăra. Cel mai probabil este vândut doar pe Internet.

MINI PROIECTOR CU LED HD+ instrucție vă va ajuta să stăpâniți cu ușurință utilizarea acestui dispozitiv, chiar dacă nu aveți experiență anterioară cu astfel de media. Proiectorul se poate descărca imediat după despachetare, așa că vă recomandăm să îl încărcați prin USB. Pe bara laterală se află butonul de pornire. Făcând clic pe el, puteți porni proiectorul și îl puteți pregăti pentru lucru. Următorul punct important este asocierea cu dispozitivul. Alegeți tipul de conexiune Bluetooth sau HDMI preferat.

Prin conectarea dispozitivului, puteți difuza ecranul smartphone-ului sau laptopului. Pentru a obține o imagine mai bună, încercați să reduceți cât mai mult posibil cantitatea de lumină din cameră. Dacă aveți o pânză specială, este în regulă, dar dispozitivul poate difuza și imaginea doar pe perete. Depărtați proiectorul de suprafața de transmisie a imaginii cât mai mult posibil pentru un confort optim. Vizionați cu plăcere serialele, clipurile preferate sau pur și simplu vizionați videoclipuri YouTube ca într-un cinema!

Având în vedere nivelul ridicat de cerere din partea celor care doresc MINI PROIECTOR CU LED HD+ cumpăra în România, am decis să găsim un magazin online oficial care comercializează acest produs. Dacă doriți să economisiți banii și să obțineți modelul original direct de la producător, urmați linkul din descriere. Acolo puteți obține mai multe informații și MINI PROIECTOR CU LED HD+ comandă online chiar acum.