Categorii
Sănătate

OralCarePro – Kit profesional de albire a dinților

OralCarePro
Kit profesional de albire a dinților


👍 Înălbire rapidă și ușoară
👍 Eficient împotriva tuturor tipurilor de pete
👍 Rezultate vizibile după 1 aplicare
👍 Procedura poate fi făcută oriunde

OralCarePro Kit profesional de albire a dinților este un sistem inovator care vă va ajuta să obțineți efectul unui zâmbet de la Hollywood acasă, economisind mulți bani pe serviciile stomatologice. Albirea profesională a dinților în propria baie a devenit posibilă datorită progresului tehnologiilor și capabilităților moderne. Acum nu mai trebuie să vă programați la o clinică stomatologică pentru a vă albi dinții. Este suficient să dedici doar 30 de minute pe zi pentru a obține un rezultat fantastic în câteva săptămâni. Potrivit experților europeni de top, acest sistem este unul dintre cele mai populare produse de pe piață.

OralCarePro – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Aș dori să încep OralCarePro descrierea cu o descriere detaliată a caracteristicilor tehnice ale acestui kit. In interiorul ambalajului vei gasi un aparat bucal special din silicon care urmareste perfect conturul dintilor, indiferent de caracteristicile muscaturii. Acest lucru face posibilă evitarea disconfortului, durerii, afectarea gingiilor, sângerări sau alte senzații neplăcute. Un set de lămpi active cu LED oferă o strălucire deosebită, la fel ca în cabinetul stomatologic, dar numai la tine acasă. Efectul puternic al LED-urilor ajută la strălucirea smalțului dentar cu 8 nuanțe în doar o jumătate de oră. Acest lucru vă permite să vă faceți dinții albi ca cristal, să îndepărtați placa bacteriană galbenă din alimente, cafea și nicotină, să vă împrospătați respirația și să creșteți încrederea în sine. Sistemul complex de albire are un efect direct la 360 de grade, nu crește sensibilitatea dinților la alimente reci sau acide și nu dăunează densității smalțului.

Aplicația Oral Care Pro pentru albirea dintilor oferă un efect de 100% după 1-2 proceduri. Efectuând astfel de proceduri periodic, puteți avea întotdeauna dinți albi ca zăpada, puteți scăpa de problemele cu placa bacteriană galbenă și puteți obține un efect pozitiv puternic.

Sistemul OralCareProkit pentru îngrijirea dinților tăi a fost dezvoltat de specialiști cu experiență, a trecut prin mai multe etape de cercetare și folosește doar tehnologie de albire patentată. Întregul set se potrivește într-o cutie compactă, permițându-ți să-l iei cu tine. Chiar și o persoană fără prea multă experiență și abilități va putea efectua în mod liber procedura de albire a dinților pe cont propriu.

Cum se utilizează:

 • Periați-vă bine pe dinții și clătiți-i cu apă caldă.
 • Stoarceți o cantitate mică de gel din tub și aplicați-o într-un dozator special situat în interiorul tăvii.
 • Scoateți capacul de protecție de pe lămpile LED și atașați capacul la acestea.
 • Folosind sfaturile din imaginile din instructiuni, pune-ti o protectie dentara pe dinti si aprinde lampa timp de 30 de minute.
 • După terminarea procedurii, scoateți apărătorul de gură și clătiți-l sub jet de apă caldă.
 • Efectuarea clătirii repetate a gurii pentru a elimina gelul rămas.

Tot acest proces va fi absolut nedureros și fără efecte secundare. Dacă aveți îndoieli sau vă este frică să vă creșteți sensibilitatea dinților, vă recomandăm să vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

7 motive pentru care ar trebui neapărat OralCarePro comanda:

 • Ușurință în utilizare.
 • Materiale de înaltă calitate.
 • Compoziția hipoalergenică a gelului și siliconului.
 • Eficiență ridicată a aplicării.
 • Rentabil OralCarePro preț.
 • Absența contraindicațiilor și a efectelor secundare.
 • Rapid OralCarePro livrare în toată țara.

Ce spun experții:

Sunt dentist de peste 15 ani. Serviciul de albire a dintilor este unul dintre cele mai frecvente in practica mea. Acest lucru este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dinții tind să-și piardă albul inițial, cauzat de întunecarea sau distrugerea smalțului. Dar nu trebuie să vă albiți dinții prea des cu curățarea mecanică a smalțului, deoarece aceasta poate crește sensibilitatea la alimente și băuturi reci, acide. De aceea recomand OralCarePro cumpăra în România. Datorită tehnologiei sale versatile, acest sistem este perfect pentru uz casnic. Și cel mai important – 100% siguranță în utilizare. Formula originală fără chimicale și OMG.

OralCarePro farmacie nu vinde. Acest lucru se datorează particularității setului în sine și capacităților limitate ale furnizorilor din țara noastră. Dacă aveți de gând să comandați pentru dvs. acest sistem original de albire a dinților, vă recomandăm să contactați vânzătorul licențiat direct prin intermediul magazinului online. Lăsați o cerere și în câteva minute reprezentanții centrului de apel vă vor contacta pentru a aranja livrarea. De asemenea, vrem să vă reamintim că OralCarePro România se vinde numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial.

Notă: această prezentare generală a produsului este doar pentru referință. Nu avem nimic de-a face cu vânzarea, serviciul clienți și soluționarea disputelor privind schimbul și returnarea mărfurilor. Asigurați-vă că consultați un expert înainte de a utiliza această tehnologie de albire a dinților.