Categorii
Sănătate

Owl Vision Pro – aparat de vedere pe timp de noapte

Owl Vision Pro
Vedeți clar în întuneric 100%.


👍 Utilizare zi și noapte
👍 Infrarosu ajustabil pe 7 nivele
👍 Zoom optic 4x și zoom digital 5x
👍 Înregistrare foto și video Full HD
👍 Impermeabil și rezistent la praf
👍 Perfect pentru observarea faunei sălbatice, acasă

Alegerea unui dispozitiv de vedere nocturnă pentru iubitorii de activități în aer liber, vânătoare sau pescuit este întotdeauna destul de dificilă. Datorită varietății largi de modele diferite, modificări și clasificări ale acestor dispozitive, un utilizator neexperimentat poate avea diverse întrebări. În plus, caracteristicile tehnice și capacitățile dispozitivului, declarate de producător, nu corespund întotdeauna rezultatelor reale ale aplicării sale. Astăzi vom vorbi despre cele mai populare tipuri de modele care vă vor permite să faceți alegerea corectă. În plus, vom face o scurtă trecere în revistă a modelului OwlVision Pro, care este inclus în bestsellerul din acest an.

Există mai multe tipuri de dispozitive de vedere pe timp de noapte: monocluri, ochelari de protecție și binoclu.

Ce este un monocular? Acest dispozitiv, care este o unitate cu un singur ochi și proiectat pentru orientare în întuneric. Un monocular de înaltă calitate vă permite să vedeți obiecte și obiecte situate la distanțe diferite de locația dvs. actuală. Modelele mai profesionale sunt, de asemenea, echipate cu un sistem de fascicul infraroșu, zoom optic și alte caracteristici suplimentare. Monocularul atrage atentia datorita dimensiunii sale compacte, usor de utilizat. Pe de altă parte, spre deosebire de ochelarii de vedere pe timp de noapte, monocularul nu este foarte confortabil de purtat, deoarece o mână va fi ocupată constant pentru a ține acest dispozitiv.

Ochelarii de vedere pe timp de noapte vă permit să vedeți în întuneric, dar nu necesită monturi suplimentare. De regulă, acestea sunt montate pe cap și vă permit să navigați cu ușurință în spațiu, eliberându-vă mâinile. Desigur, aceasta este o soluție mai unică, dar, de regulă, ochelarii nu oferă o aproximare normală a imaginii, iar funcționalitatea lor este redusă semnificativ.

Binoclulurile pentru vedere pe timp de noapte sunt una dintre cele mai bune și mai versatile soluții. Din punct de vedere tehnic, acest tip de aparat are cele mai largi si unice caracteristici care asigura eficienta ridicata in diverse conditii. Unul dintre cele mai bune modele din această clasă este considerat în prezent Owl Vision Pro aparat de vedere pe timp de noapte. Acesta este un model inovator care are caracteristici tehnice la nivel profesional, dar, în același timp, este disponibil la un preț avantajos pe piață.

Owl Vision Pro – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

Owl Vision Pro este un binoclu rezistent care vă permite să navigați în amurg și în întuneric 100%. Sistemul este echipat cu mai multe sisteme și funcții pe care concurenții nu le au. Corpul este realizat din materiale de înaltă calitate și rezistente la impact. Dispozitivul are o dimensiune compactă și o greutate redusă, deci este ideal pentru camping, vânătoare, pescuit, urmărirea vieții sălbatice sau ca sistem de securitate la domiciliu. Și cel mai important, că Owl Vision Pro preț este mai ieftin decât alți analogi.

Owl Vision Pro descrierea:

1. Vedere de noapte și de zi.

Datorită utilizării tehnologiilor moderne Owl Vision Pro România oferă vizibilitatea obiectelor statice și în mișcare în întuneric aproape absolut. Acest lucru facilitează navigarea pe teren chiar și pe timp de noapte. Când treceți în modul „Ziu”, funcția de vedere pe timp de noapte va fi dezactivată automat și puteți utiliza dispozitivul ca un binoclu normal.

2. Infraroșu.

Sistemul are 7 moduri de reglare a intensității radiației infraroșii. Acest lucru face posibilă distingerea obiectelor vii (oameni, animale) de obiecte cu acuratețe maximă. Senzorul încorporat reacționează la mișcare și poate începe înregistrarea video în momentul în care animalele sau oamenii intră în cadru.

3. Trepied.

Un alt motiv pentru aceasta Owl Vision Pro comanda este prezența unui trepied special pliabil, pe care puteți monta cu ușurință acest dispozitiv și puteți oferi fotografierea vieții sălbatice 24/7. Când este pliat, trepiedul nu ocupă mult spațiu și, datorită elementelor de fixare speciale, ține în siguranță dispozitivul de vedere pe timp de noapte în orice condiții.

4. Fotografie și video.

Sistemul este echipat cu o funcție de înregistrare video Full HD, care vă permite să înregistrați videoclipuri sau să faceți fotografii în modul manual sau automat. Aceasta este o caracteristică foarte utilă, datorită căreia cu siguranță nu veți rata cele mai importante momente.

5. Zoom optic/digital

Dacă decideți Owl Vision Pro cumpăra în România, rețineți o altă caracteristică utilă. Dispozitivul are un zoom optic 4x, precum și un zoom digital 5x. Acest lucru vă permite să măriți, să vedeți obiecte situate departe de locul de fotografiere, păstrând în același timp o imagine clară.

6. Corp impermeabil.

Carcasa dispozitivului are un grad ridicat de protecție împotriva umezelii și prafului, precum și împotriva deteriorărilor mecanice. Aceasta este soluția ideală pentru pasionații de aer liber care apreciază calitatea și fiabilitatea înalte.

Nu ați putut găsi Owl Vision Pro magazin? În acest caz, există o recomandare simplă: comandați online modelul original. Pentru a face acest lucru, urmați linkul de mai jos. Contactați producătorul și plasați o comandă pe site chiar acum. Owl Vision Pro livrare realizat în câteva zile.