Categorii
Sănătate

SirtFood Diet – pastile de slăbit

SirtFood Diet
Procesul permanent de ardere a grăsimilor!


👍 ACCELERAREA MAXIMALĂ A METABOLISMULUI
👍 UN PROCES CONTINUU DE ARDERE A GRĂSIMII 24 DIN 24
👍 ELIMINAREA ȘLACURILOR ȘI A TOXINELOR
👍 MAI MULTĂ SĂNĂTATE ȘI PUTERI VITALE

Vrei SirtFood Diet cumpăra în România? În acest caz, citiți recenzia noastră despre acest produs pentru a vă asigura cum vi se potrivește cu adevărat. Am adunat toate faptele principale care dezvăluie principalele avantaje și dezavantaje ale acestui program.

Ce este dieta Sirtfood? Aceasta este o nouă abordare a pierderii în greutate care vă va ajuta să reduceți grăsimea corporală, să îmbunătățiți starea de bine și să normalizați procesele metabolice fără stres pentru organism. Principala caracteristică a acestui program este să mănânci numai alimente care stimulează producția de sirtuine.

Sirtuinele sunt un grup de 7 tipuri de proteine cu beneficii excelente pentru sănătate:

 • Încetinirea îmbătrânirii premature a celulelor și organelor.
 • Accelerarea metabolismului.
 • Îndepărtarea toxinelor.
 • Repararea compușilor ADN deteriorați1.
 • Normalizarea nivelurilor de stres.

Primii creatori ai acestei diete au fost oameni de știință britanici care, pe baza cercetărilor, au dovedit eficacitatea dietei Sirtfood și au publicat o carte specială care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să scape de problemele lor de exces de greutate.

Caracteristici:

Dieta este împărțită în 2 faze. În prima fază, mănânci doar 1 dată pe zi, iar toate alimentele consumate trebuie să includă sirtuine. Aici sunt permise soia, uleiul de măsline extravirgin, ceaiul verde, nucile, ardeii iute, afinele, peștele, puiul și carnea de vită. De asemenea, nu este permis mai mult de 1 pahar de vin o dată la 4 zile. Și chiar permis să folosești ciocolată, dar numai amară cu un conținut minim de zahăr. Pentru a face acest lucru, trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă. În plus, puteți bea un pahar de smoothie cu legume sau fructe de 3 ori pe zi. Masa totală de alimente consumate nu trebuie să depășească 1000 kcal/zi.

Cum pot accelera procesul de pierdere în greutate?

De fapt, menținerea unei astfel de dietă în viața de zi cu zi este destul de dificilă. Va trebui să vă aprovizionați în mod constant cu un număr mare de produse, să studiați în mod independent compoziția și conținutul caloric al fiecăruia dintre ele și, de asemenea, să numărați caloriile. De aceea, experții moderni recomandă utilizarea suplimentelor alimentare speciale pentru a accelera atingerea obiectivului. SirtFood Diet pastile de slăbit – acesta este principalul hit al vânzărilor în acest moment în Europa. Această formulă inovatoare este ideală pentru femei și bărbați care au ales Dieta Sirtfood ca opțiune principală de modelare a corpului.

SirtFood Diet – descriere, pret, cumpăra, comanda, livrare

SirtFood Diet supliment pentru slabit are o serie de proprietăți benefice unice care ajută la creșterea eficacității programului de nutriție selectat de 4-6 ori. Folosind aceste capsule, puteți începe procesul de ardere intensivă a excesului de grăsime și de reducere a taliei și șoldurilor. În interiorul fiecărei tablete se află un amestec de ingrediente active și 100% naturale cu un conținut ridicat de sirtuine: Extract de Konjac, Extract de frunze de lotus, Extract de semințe de struguri, Extract de frunze de rucola. Astfel, puteți începe sinteza proteinelor importante, puteți suprima senzația acută de foame și puteți normaliza metabolismul. Combinat cu recomandările dietei alese, aceasta poate produce rezultate impresionante: până la -14 kg în doar 1 lună! Cel mai important, SirtFood Diet preț este de câteva ori mai ieftin decât alte arzătoare de grăsimi sau suplimente alimentare.

SirtFood Diet descrierea:

 • Stimulează producția de proteine sirtuină.
 • Suprimă pofta de mâncare.
 • Îndepărtează toxinele, excesul de apă și radicalii liberi din organism.
 • Ameliorează umflarea.
 • Arde grăsimea încăpățânată în locurile cel mai greu accesibile.
 • Crește nivelul de energie și activitate.
 • Restabilește metabolismul normal.
 • Reface întregul organism pentru noi obiceiuri alimentare.
 • Nu permite excesul de greutate să revină înapoi chiar și după revenirea la dieta obișnuită.

Folosirea SirtFood Diet pentru arderea rapidă a grăsimilor vă ajută să deveniți mai subțiri 24/7. Multe femei care au folosit acest program de slăbire au observat o îmbunătățire a stării pielii, părului, unghiilor, eliminarea celulitei și restabilirea funcționării normale a organelor interne. Formula este cu adevărat eficientă, așa cum demonstrează evaluările ridicate ale experților.

Luând decizia SirtFood Diet comanda, puteți arde până la 9000 kcal în doar 14 zile! În general, îți va lua doar 45 de zile pentru a obține un efect pozitiv. Dar utilizarea corectă a suplimentului alimentar este extrem de importantă.

Cum se utilizează:

Luați 2 capsule și beți-le cu 300-400 ml de apă pe zi. Continuați să utilizați suplimentul alimentar timp de 4-6 săptămâni, după care trebuie să faceți o pauză. Experții recomandă repetarea acestui program de cel mult 3 ori pe an pentru a menține forma fizică excelentă și silueta ideală.

SirtFood Diet farmacie nu vinde. Pentru a obține produsul original, urmați linkul și comandați prin site-ul oficial. SirtFood Diet livrare se efectuează prin poștă la câteva zile după depunerea cererii. Puteți plăti coletul după ce îl primiți.

Vânzarea SirtFood Diet România este pe această pagină: